Klantenservice

Heeft u vragen over ons assortiment? Gelet op de diversiteit van onze producten, die door diverse leveranciers via onze online kanalen worden aangeboden, begrijpen we dat u wellicht specifieke vragen heeft. Voor gedetailleerde informatie over elk afzonderlijk product adviseren wij u om direct contact op te nemen met de betrokken leverancier. Dit is eenvoudig te doen via de productpagina, waar u de mogelijkheid heeft om met de verkoper in gesprek te gaan. Deze experts zijn uw primaire bron voor diepgaand advies en ondersteuning tijdens het kiezen van uw product.

Informatie over onze klantenservice: Voor algemene vragen over onze dienstverlening of om uw ervaringen met ons te delen, kunt u ons bereiken via e-mail op info@kelki.nl. Wij streven ernaar om een uniek aanbod van gespecialiseerde producten via onze webwinkels aan te bieden, met als doel u een gevarieerde en zorgvuldig samengestelde collectie te presenteren om uw winkelervaring zo plezierig en efficiënt mogelijk te maken.

Beschikbaarheid van onze klantenservice: Ons klantenserviceteam staat voor u klaar op de volgende tijden: Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. We waarderen uw interesse in onze producten en diensten enorm en zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en uw feedback in ontvangst te nemen.

Winkelwagen
Scroll naar boven